SCHALKE DOTAKNUO NOVO DNO, NISU POBIJEDILI VEĆ 11 MJESECI: / Leverkusen preuzeo vrh, Jedvaj bez minutaže

Image
Foto: Profimedia

Schalke je u zadnjih pet utakmica osvojio svega jedan bod i zadnji je s četiri boda, dok je Freiburg sada 10. s 14 bodova

16.12.2020.
22:38
Profimedia
VOYO logo

Slavni njemački nogometni klub Schalke ostao je bez pobjede i u 28. bundesligaškoj utakmici zaredom nakon što je u 12. kolu izgubio u Gelsenkirchenu od Freiburga s 0:2.

Oba gola za goste zabio je Mađar Roland Sallai (50', 68').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[VIDEO] ČUDESAN POVRATAK ŠIME VRSALJKA: Zabio gol u prvom nastupu za Atletico nakon devet mjeseci, debitirao i Grbić

Schalke je zadnju utakmicu dobio 17. siječnja, a ako ne pobijedi u sljedeće tri utakmice izjednačit će rekord Tasmanie Berlin koja je 1965-66 imala 31 dvoboj u nizu bez trijumfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leverkusen preuzeo vrh

Bayer Leverkusen je s čak 4:0 slavio kod Koelna i zadržao vodstvo. Već nakon deset minuta susreta Weiser i Diaby su donijeli gostima vodstvo od 2:0, a na početku drugog dijela Schick i Wirtz su potvrdili pobjedu lidera. Tin Jedvaj je ostao na klupi Apotekara.

Bayern se u Muenchenu namučio s Wolfsburgom i nakraju preokretom slavio s 2:1. Wolfsburg je poveo golom Philippa od 5. minute, a Bavarce je spasio Lewandowski, koji je prvo izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a potom u 50. minuti pogodio za konačnih 2:1. Josip Brekalo je igrao do 70. minute za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig je s 1:0 prošao teško gostovanje kod Hoffenheima zahvaljujući pogotku Poulsena u 60. minuti. Andrej Kramarić je odigrao cijelu utakmicu za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo