SLAVNI GLUMAC DAO NAJBOLJI KOMENTAR NA RAČUN SUPERLIGE: / 'To što su oni postigli nije uspjelo nikome...'

Image

UEFA je zaprijetila odmetnutim velikanima da će ih izbaciti iz domaćih i ostalih europskih natjecanja

19.4.2021.
14:07
VOYO logo

Vijest o osnivanju nogometne Superlige u kojoj bi igrali najbolji i najbogatiji europski klubovi izazvala je pravu buru u nogometnoj zajednici, a i šire.

U Superligi bi sudjelovali španjolski Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United, te talijanski Juventus, Milan i Inter. Oni su pozvali PSG, Bayern i Borussiju Dortmund da im se priključe, ali ta tri kluba su ih odbili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na činjenicu da se među navedenim nalazi šest engleskih klubova i na reakcije s otoka osvrnuo se slavni britanski glumac StephenFry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šest nogometnih klubova postigli su ono što niti jedan političar ili javna osoba nije uspjela u ovim vremenima podjela i zavada. Ujedinili su cijelu ovu podijeljenu naciju, zapravo cijelu Europu - svi su se ujedinili u gađenju i odbojnošću takve pohlepe i gluposti", poručio je.

UEFA je oštro reagirala na vijest o pokretanju Superlige, te je u suradnji s engleskim, španjolskim i talijanskim nogometnim savezom uputila oštro priopćenje u kojima je zaprijetila drastičnim kaznama. UEFA je zaprijetila odmetnutim velikanima da će ih izbaciti iz domaćih i ostalih europskih natjecanja ako pokrenu svoju ligu, a njihovim bi se igračima mogla uskratiti prilika da igraju za svoje reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo