SLAVNI ARGENTINSKI NOGOMETAŠ OBRUŠIO SE NA SAVEZ, NE ZNA ZAŠTO GA NE ZOVU U REPREZENTACIJU: / 'Nikad mi to nisu objasnili...'

Image
Foto: Profimedia

Argentinac je izostavljen s popisa za sljedeće dvije južnoameričke kvalifikacijske utakmice za SP 2022. godine

24.9.2020.
11:21
Profimedia
VOYO logo

Veznjak PSG-a Argentinac Angel Di Maria ne može shvatiti zašto nije pozvan u reprezentaciju za sljedeće dvije južnoameričke kvalifikacijske utakmice za SP 2022.

"Nisu mi nikad objasnili zašto me ne zovu", izjavio je Di Maria u srijedu za argentinski Radio Continental.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažnjen zbog nesportskog poteza

U Francuskoj je Di Maria kažnjen sa četiri utakmice neigranja jer je pljunuo u smjeru igrača Olympique de Marseilla Alvara Gonzaleza 13. rujna na Parku prinčeva.

"Jesam li sa 32 godine prestar?", pita se Di Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uz bok Neymaru i Mbappeu'

"Međutim dokazujem na svakoj utakmici i svaki vikend da to nije tako, trčim jednako, pokazujem određenu razinu da mogu biti uz bok Neymaru i Mbappéu", ocjenjuje argentinski nogometaš koji je s reprezentacijom nastupio na tri zadnja svjetska prvenstva nakon što je Agentina osvojila zlato na OI 2008.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Angel Di Maria (lijevo) i Neymar

"Obožavam biti dio argentinske reprezentacije i želim svom svojom dušom ponovno nositi dres Argentine. Dat ću sto posto za to", istaknuo je Di Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina u prve dvije utakmice kvalifikacija igra protiv Ekvadora 8. listopada na La Bomboneri, a zatim 13. listopada protiv Bolivije u La Pazu na 3.600 m visine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo