SLAVNI ARGENTINAC NAKLONIO SE HRVATSKOM MAESTRU: / Rakitić će biti oduševljen kad čuje što je rekao o njemu

Image
Foto: Profimedia

Vatreni bi trebao debitirat na susretu između Seville i Bayerna

11.9.2020.
16:52
Profimedia
VOYO logo

Ivan Rakitić (32) vratio se u svoju Sevillu prošlog tjedna. Vatreni će na sredini terena zamijeniti argentinsku desetku Evera Banegu koji napustio klub nakon isteka ugovora.

Upravo je ovaj veznjak u klub stigao kao zamjena za Hrvata, a sada su zamijenili uloge jer je Banega prešao u saudijski Al-Shabab.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će dobro pojačanja. On je igrač svjetske klase i želim mu puno uspjeha. Kad je otišao, došao sam umjesto njega i sada mu vraćam njegovo mjesto. Neka puno uživa”, poručio je Banega ovog petka.

Vatreni je igrao za Sevillu od siječnja 2011. do lipnja 2014. te je u svojoj posljednjoj sezoni u Andaluziji bio i kapetan momčadi, da bi uslijedila šestogodišnja epizoda u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam prenijeti svoju ambiciju, da i drugi osvoje trofeje koje sam ja osvajao. Borit ćemo se za titule od prvog dana, ići ćemo 100 posto", rekao je 32-godišnji vezni igrač na predstavljnju podno stadiona Sánchez Pizjuán u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počinjemo s velikom utakmicom i prilikom da odmah osvojimo trofej. U igri je važna titula. Želimo pokatati da smo velika ekipa, a ja imam posebno veliku želju osvojiti taj trofej jer će mi to biti 150. utakmica za Sevillu, pa se nadam da ću na njenom kraju podići pehar", dodao je.

Sevilla i Bayern Munchen odigrat će 24. rujna u Budimpešti utakmicu europskog Superkupa jer su Španjolci osvojili Europsku ligu, a Bayern je bio pobjednik Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić, koji je već igrao za Sevillu od siječnja 2011. do lipnja 2014. nastupivši u 149 utakmica, debitirat će u tom dvoboju.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo