SLAVLJE U SVLAČIONICI: / Dinamov junak posvetio gol slavnom sunarodnjaku

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Kapetan Dinama Domagoj Antolić bio je izvan sebe od sreće nakon utakmice u kojoj su on i suigrači pobijedili engleskog velikana Arsenal s 2:1 u dvoboju 1. kola skupine F Lige prvaka.

16.9.2015.
23:47
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Dinamo je na Maksimiru, pred oko 17.000 gledatelja, kreirao senzaciju kojoj se ni najveći optimisti nisu nadali. Hrabrom igrom je došao do prve pobjede protiv jednog engleskog kluba nakon 48 godina.

Image
OD LEEDSA DO ARSENALA: /

Dinamo je 48 godina čekao na pobjedu protiv Engleza!

Image
OD LEEDSA DO ARSENALA: /

Dinamo je 48 godina čekao na pobjedu protiv Engleza!

"Ponosan sam i sretan što sam izveo ekipu na teren i što smo pobijedili. Odigrali smo taktički savršenu utakmicu i zasluženo došli do pobjede" rekao je Antolić za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Bayerna moramo poginuti na terenu"

"Arsenal je poznat po tome što ima visoki posjed lopte. Pripremili smo se na to da ćemo trčati i da moramo dati sve od sebe. Publici hvala na svemu, ovo je lijepa pozivnica za sljedeće utakmice", dodao je kapetan Modrih.

Njega i suigrače već u subotu čeka novi težak ispit: gostovanje kod najvećeg rivala Hajduka u 10. kolu domaćeg prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas napaljeni Hajduk. Sutra se odmaramo, a onda misli idu prema Hajduku. Bit će teško smiriti euforiju, ali u nogometu se brzo zaboravlja i gleda se na sutra. U idućem kolu Lige prvaka protiv Bayerna moramo 'poginuti' na terenu i odigrati taktički snažnu utakmicu" zaključio je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U podjednakoj je euforiji nakon velike pobjede bio i njegov zamjenik Arijan Ademi.

"Sretan sam što mi je publika skandirala ime"

"Osjećaj je fenomenalan. Ovo je stvarno velika pobjeda za Dinamo, za sve u klubu i naše navijače" rekao je Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener nam je na poluvremenu rekao da nastavimo igrati isto, da nema opuštanja bez obzira na igrača manje. Zna se kakva je Arsenal ekipa, bilo smo koncentrirani do samoga kraja. Pobjeda nam znači puno, napunili smo se samopouzdanjem pred Hajduk" zaključio je Ademi.

Strijelac drugog pogotka Junior Fernandes posvetio je gol svome slavnom čileanskom sunarodnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol posvećujem svom idolu Ivanu Zamoranu, koji je imao prometnu nesreću. Bio mi je ovo prvi nastup u Ligi prvaka i presretan sam što je publika skandirala moje ime."

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo