SLAVEN BILIĆ STIŽE U TURSKU, U KLUB GDJE ĆE TRENIRATI ROBINHA I ARDU TURANA? / Turci tvrde da je sve riješeno

Image
Foto: AFP

Vrlo je cijenjen u Turskoj

27.5.2019.
14:21
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić mogao bi se vratiti u turski nogomet, ali ovaj put na klupu Istanbul Basaksehira.

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić

Glasine su krenule nakon što se Bilić u subotu pojavio se na tribinama utakmice između njegova bivšeg kluba Bešiktaša i Kasipmase u sklopu 34. kola turskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je sve s nagađanjem da bi se mogao vratiti na klupu Bešiktaša, kojeg je trenirao od 2013. do 2015. godine, ali Turci su sigurni da neće biti ništa od toga i da će Bilić preuzeti drugi istanbulski klub - Basaksehir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istanbul Basaksehir je sezonu završio na drugom mjestu, iza prvaka Galatasaraya, a za njega igraju neki slavni igrači poput bivšeg igrača Barcelone Arda Turana i Real Madrida Robinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik ostao je bez posla u veljači kada je dobio otkaz u Al-Ittihadu. Od tada se dosta spekulira gdje bi mogao nastaviti karijeru, spominjala se škotska reprezentacija i velikan iz te zemlje Celtic, ali se čini da će se ipak vratiti u Tursku.

Trenersku karijeru Bilić je počeo u Hajduku, a nastavio kao izbornik hrvatske mlade, a potom i seniorske, reprezentacije. Nakon toga preuzeo je Lokomotiv iz Moskve te Bešiktaš, a 2015. sjeda na klupu West Hama. Posljednji angažman imao je u Al-Ittihadu iz Saudijske Arabije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo