Slaven Bilić po kladionicama na osmom mjestu!

Engleske kladionice već se bave traženjem nasljednika Harryja Redknappa na klupi Tottenhama, jer njega su već preselili na klupu Gordi Albiona.

10.2.2012.
10:46
VOYO logo

Prvi favoriti za njegova nasljednika na klupi Spursa su Jose Mourinho i David Moyes, koeficijent na njih je 5.0. Slijedi Guus Hiddink (11.0) pa Martin O'Neill i Gus Poyet (13.0), Rafa Benitez i Carlo Ancelotti (15.0) te Brendan Rogers (17.0).

Nakon toga je skupina trenera koji imaju koeficijent 21. U tom zanimljivom društvu su Curbishley, Capello, Van Gaal, Houghton, Sherwood, Klinsmann, Hoddle, Rijkaard i naš izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod njega su velika imena kao Jol, Hughes, Deschamps, Pardew, Eriksson, Loew, Venables, a najmanje šanse ima Paul Gascoigne s koeficijentom 501.

Inače, Englezi su uvjereni da će Redknapp preuzeti klupu Gordi Albiona pa tako već nude i ponude koliko će daleko odvesti njihovu reprezentaciju na predstojećem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Tako je za ulazak u finale koeficijent 3.0, a da će osvojiti naslov 6.0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo