Bilić odbrusio: 'Nekima je uvijek netko drugi kriv'

Slaven Bilić je od utorka definitivno bivši trener moskovskog Lokomotiva. Obje su strane dogovorile sporazumni raskid nakon što je Bilić klub doveo tek do devetog mjesta ruske Premierlige.

19.6.2013.
8:31
VOYO logo

Navijači su još tijekom sezone bili itekako nezadovoljni rezultatima i igrama kluba, jedan dio njih je i tada tražio Bilićevu smjenu, a nakon svega su i neki nogometaši okrenuli leđa donedavnom treneru.

Među njima je definitivno 26-godišnji veznjak Denis Glušakov, koji je, zanimljivo, tijekom utorka kompletirao odlazak u moskovski Spartak. Tijekom ponedjeljka ruskim je novinarima izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilić je prvi trener u mojoj karijeri koji me ničemu nije naučio. Imam poštovanja prema svim trenerima koji su me trenirali u karijeri. I svaki me naučio nečemu svome. Imam poštovanja i prema Biliću, ali on mi ništa novo nogometno nije donio. Niti u taktičkom niti u tehničkom smislu."

Ubrzo je na takve navode odgovorio i sam Bilić u razgovoru za Sport Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam ništa posebno za reći, osim da me takve kritike ne diraju. Rusija je slobodna zemlja i Glušakov može reći što god želi. On je dobar nogometaš i želim mu sve najbolje", rekao je Bilić, a potom ipak bio nešto žešći:

"Postoje dvije vrste ljudi. Jedni koji pokušavaju biti samokritični i mijenjati se, te oni drugi koji uvijek prebacuju problem na drugoga i uvijek im je netko drugi kriv. Glušakov očito spada u ovu potonju vrstu ljudi. Ipak, malo sam iznenađen takvim riječima jer sam u tog momka imao golemo povjerenje, uostalom, stalno mi je bio u udarnoj momčadi", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo