SLAVEN BILIĆ DOGOVORIO 'KRVNIKA' HRVATSKE: / Kapitalac stiže u West Ham, aktivirana je otkupna klauzula

Image
Foto: AFP

Meksički napadač Bayer Leverkusena Javier Hernandez u četvrtak je sve dogovorio s West Hamom Slavena Bilića.

20.7.2017.
19:10
AFP
VOYO logo

Chicharito, krvnik Hrvatske sa SP-a iz Brazila 2014. godine, još treba obaviti formalnost u vidu liječničkog pregleda u ponedjeljak, javlja meksički ESPN. Klub se oglasio i priopćenjem:

"West Ham i Bayer Leverkusen dogovorili su uvjete prelaska za transfer Javier Hernandez u London. Bivši napadač Reala i Manchester Uniteda odletjet će put Londona i u sljedećim danima finiširati dogovor", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

BILIĆ PRONAŠAO KAPITALCA ZA KOJIM TOLIKO ŽUDI: West Ham dovodi bivšeg napadača Manchester Uniteda i Real Madrida

Prema izvorima bliskim West Hamu, Hernandezova klauzula u ugovoru bit će aktivirana i Meksikanac će među Čekićare za 14,5 milijuna eura.

Vrijedi spomenuti kako će Bilić u njemu dobiti jaku napadačku uzdanicu jer se radi o najboljem meksičkom strijelcu svih vremena, a mogao bi za londonski sastav debitirati u 1. kolu Premier lige protiv svog bivešg kluba Uniteda na otvaranju prvenstvene sezone 13. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hernadez je prošle sezone zabio 11 golova, a do isteka ugovora s Apotekarima ostala mu je još jedna godina i Nijemci su ga morali prodati ovoga ljeta ukoliko su htjeli nešto zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer je prošle sezone završio na 12. mjestu, daleko od plasmana u neki od europskih kupova i popularni Chicharito, nezadovoljan kvalitetom njemačkog sastava, odlučio je potražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo