Legenda hrvatskog nogometa se vratila i osigurala veliko slavlje

Slaven Belupo je na krilima najboljeg strijelca u povijesti hrvatske lige Davora Vugrinca napravio preokret i pobijedio Lokomotivu s 3:2.

4.10.2013.
20:30
VOYO logo

Podsjetimo, bivši trener Slaven Belupa Ivan Katalinić se odrekao Vugrinčevih usluga, a novi strateg Mladen Frančić ga je vratio u momčad te pogodio jer je donio prvu domaću ovosezonsku pobjedu.

Iako je Lokomotiva već u 16. minuti imala vodstvo 2:0, domaćini su na krilima Vugrinca došli do pobjede i skočili na osmo mjesto ljestvice, dok su istovremeno Lokosima uskratili užitak da na ostatak društva iz lige gledaju s vrha tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva je povela iz prvog udarca na gol domaćina u 10. minuti. Fuštar je nakon kornera škaricama pokušao izbiti loptu, no samo ju je namjestio na volej Šitumu koji je zabio za 1:0.

Samo šest minuta kasnije mrežu domaćina je pogodio i Bručić nakon kontranapada i sjajne asistencije Budimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vugrinec je u igru ušao nakon poluvremena te promijenio situaciju na terenu. Prvo je u 48. minuti odlično proigrao Delića, koji je iz blizine smanjio prednost gostiju. Nakon toga je Vugrinec u 78. minuti udarcem s 20 metara izjednačio rezultat, a onda u 86. minuti zabio i iz penala te osigurao slavlje domaćinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo