INFARKTNA ZAVRŠNICA / Osječani su bili bolji tijekom čitavog susreta, ali ono što se dogodilo u sudačkoj nadoknadi dugo će ih boljeti

Image

Iako su imali incijativu, vodstvo i brojne prilike, Osječani su sve prosuli u zadnjim minutama

21.4.2023.
22:29
VOYO logo

Nogometaši Slavena Belupa u susretu 30. kola HNL-a na svom su terenu svladali Osijek sa 2-1 (0-0).

Image
GOSPODSKI POTEZ LJUTIH RIVALA /

Ono što su napravili iz redova Dinama za svaku je pohvalu

Image
GOSPODSKI POTEZ LJUTIH RIVALA /

Ono što su napravili iz redova Dinama za svaku je pohvalu

Osijek je poveo golom MijeCaktaša (52), da bi domaći napravili nevjerojatan preokret u sudačkoj nadoknadi, na 1-1 poravnao je veteran Ivan Krstanović (90+7-11m), da bi Marko Boras (90+9) pogodio za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je bio daleko bolji suparnik, tražio je pogodak za razliku od jalovih domaćina koji su odlučili čvrstom igrom u obrani pokušati osvojiti bod.

Aktivna igra gostiju nagrađena je u 52. minuti kada je Lovrić izveo korner, Jugović je uspio prebaciti loptu s prve vratnice u samo središte kaznenog prostora gdje se najbolje snašao Caktaš i pogodio mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon postignutog gola Osječani su imali brojne prilike za povećanje prednosti, no ni Mierez ni Lovrić niti Caktaš nisu uspjeli definitivno odlučiti utakmicu pa su domaćini ostali u igri do samoga kraja.

Ludnica u fotofinišu

Promašaji Osječana na naplatu su stigli u sudačkoj nadoknadi kada je debitant u njihovim redovima, 18-godišnji Mažar, koji je u igru ušao u 85. minuti, neoprezno igrao rukom u svom kaznenom prostoru pa je sudac Bebek nakon pregleda snimke pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Krstanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije minute nakon izjednačenja domaći je sastav stigao i do pobjedničkog gola. Jambor je izveo udarac iz kuta, a najviši u skoku na 10 metara od vrata bio je Boras i sjajnim trzajem glavom pogodio sam gornji desni kut nemoćnog Malenice.

Ovom pobjedom Slaven Belupo je preskočio Osijek na ljestvici, sada je četvrti sa 40 bodova, jednim više od svog suparnika koji je peti, a 39 bodova ima i šest Varaždin koji ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agonija Osijeka se nastavlja

Osijek je pak nastavio niz utakmica bez pobjede u svim natjecanima na 12, posljednji su put upisali tri boda 29. siječnja kada su u prvoj utakmici "proljetnog" nastavka svladali Goricu. Također, ovo je bila sedma utakmica Borimira Perkovića u ulozi glavnog trenera Osijeka, sada ima četiri remija i tri poraza.

Vodeći Dinamo ima 66 bodova, 12 manje ima drugi Hajduk. Na dnu je Gorica sa 23 boda, jedan više uz utakmicu više ima deveti Šibenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo