protiv najvećeg rivala / Slađe ne može: Celtic domaćom pobjedom u 'Old Firmu' osigurao jubilarni 50. naslov prvaka Škotske!

Image
Foto: Jeff Holmes/Press Association/PIXSELL

Vodeći Celtic nakon pobjede u najvećem škotskom derbiju ima nedostižna 73 boda, Rangers je drugi sa 60, dok treći Kilmarnock ima 54

31.3.2019.
16:04
Jeff Holmes/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Celtica stigli su nadomak osvajanja jubilarnog 50. naslova prvaka Škotske zahvaljujući 2-1 (1-0) domaćoj pobjedi protiv najvećeg rivala Rangersa u 31. kolu kojom su povećali svoju prednost na vrh ljestvice na 13 bodova sedam kola prije kraja.

Celtic je poveo u 26. minuti preko Edouarda, a pet minuta potom Rangers je ostao i s igračem manje jer je zbog udaranja suparnika isključen Morelos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u nastavku je Kent u 63. minuti poravnao na 1-1, a kada se 10 minuta kasnije ozlijedio Boyata u trenutku kada je menadžer Celtica Neil Lennon već obavio sve tri zamjene izjednačilo se i brojčano stanje na terenu.

Celtic je do pobjedničkog pogotka stigao preko Forresta u 86. minuti nakon velike pogreške kapetana gostiju Taverniera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Celtic sada ima 73 boda, Rangers je drugi sa 60, dok treći Kilmarnock ima 54.

Filip Benković nije konkurirao za nastup u momčadi Celtica, a zbog istog razloga kod Rangersa nije bilo Borne Barišića. Jozo Šimuunović ostao je na klupi Celtica, a Nikola Katić na klupi Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo