SKY SPORTS O MLADIM VATRENIMA: / 'Hrvati imaju stila i čvrstine, ali su najlošija reprezentacija s kojom će Engleska igrati u skupini'

Image
Foto: Profimedia

'Mislim da je Hrvatska najlošija reprezentacija s kojom će Engleska igrati u skupini'

30.3.2021.
20:20
Profimedia
VOYO logo

Ugledni britanski Sky Sports najavio je sutrašnji susret Engleske i Hrvatske na U-21 Euru. Englezima treba pobjeda, ali i poraz Švicarske kako bi imali šanse za prolaz, no još uvijek vjeruju u uspjeh. "Aidy Boothroyd zna da mora pobijediti Hrvatsku". Po drugi puta zaredom U-21 reprezentacije Hrvatske i Engleske susreću se na velikom natjecanju u grupi.

Drugačija situacija nego 2019.

No, ovog puta situacija je drugačija. Isto tako, iako mladim Englezima baš ne ide na ovom turniru, što je dobra vijest za Biščanove izabranike, također treba naglasiti kako je engleska selekcija jedina koja plasirala na sedam uzastopnih Eura a četiri puta su prošli u nokaut fazu. Ako sad prođu, ovo će im biti peti put u posljednjih 6 velikih natjecanja. Ako... Jer, situacija po mlade Engleze nije dobra a čeka ih talentirana momčad Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
SJEĆATE LI SE ŠTO SE DOGODILO UOČI TOTTENHAMA? /

Sličnu situaciju sada proživljavaju mladi Vatreni, a čekaju ih problematični Englezi

Image
SJEĆATE LI SE ŠTO SE DOGODILO UOČI TOTTENHAMA? /

Sličnu situaciju sada proživljavaju mladi Vatreni, a čekaju ih problematični Englezi

'Boothroydova momčad suočena je s eliminacijom u grupnim fazama drugi turnir zaredom'

"Boothroydova momčad suočena je s eliminacijom u grupnim fazama drugi turnir zaredom pod njegovim vodstvom. No, za razliku od Eura 2019. u Italiji, ali ovog su puta suočeni s neefikasnošću", stoji u tekstu.

Englezi su u prve dvije utakmice izgubili od Švicarske 1:0 i Portugala 2:0 te su uputili samo jedan šut u okvir u ta dva susreta - i to iz slobodnog udarca. Sky navodi da će Engleska morati biti bolja protiv Hrvatske, ali i da imaju šanse...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pogledao sam obje utakmice Hrvatske. Imaju svega pomalo'

"Pogledao sam obje utakmice Hrvatske. Imaju svega pomalo, i stila i čvrstine. Sigurno im se može zabiti gol, ali mogu i nauditi Engleskoj. Mislim da je Hrvatska najlošija reprezentacija s kojom će Engleska igrati u skupini no ako treba, ići će glavom kroz zid da ostvare pozitivan rezultat", piše analitičar Skya i bivši nogometaš Andy Hinchcliffe.

Podsjećaju Britanci na susret naše reprezentacije u Engleske na Euru 2019. kada je završilo 3:3. Ta je utakmica rezultatski bila nebitna jer su obje reprezentacije već bile ispale, ali sada je situacija drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i Engleska igraju sutra od 18 sati, kao i Portugal i Švicarska te sve četiri momčadi imaju barem teoretske šanse za prolazak.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo