SKUPOCJENO POJAČANJE NAPUŠTA PSG: / Francuski lider istresao je za njega deset milijuna eura, a on sad želi otići

Image
Foto: AFP

Nakon uvodne sezone u kojoj je uživao povjerenje, sad sjedi na klupi

25.12.2017.
13:14
AFP
VOYO logo

U ljeto 2015. godine frankfurtski Eintracht zamijenio je Kevin Trapp Paris Saint-Germainom u transferu vrijednom deset milijuna eura. Mjesto startnog vratara bilo je njegovo i sve je djelovalo kao dobar potez u karijeri tada 25-godišnjeg golmana koji se nadao pozivu u njemačku nogometnu reprezentaciju.

Dvaput je do dresa izabrane vrste i stigao, oba puta u ovoj kalendarskoj godini, no u pitanju su bili prijateljski ogledi koje je Njemačka igrala protiv Danske (1-1) te Francuske (2-2). Trapp želi više, želi mjesto u momčadi koja će nastupiti na Svjetskom prvenstvu za što mu je potreban i status jedinice u lideru francuskog prvenstva, no situacija je za njega danas daleko od idealne. Već u drugoj sezoni izgubio je Trapp mjesto prvog vratara, a tako je i ove sezone u kojoj uglavnom sjedi na klupi za pričuve dok je među vratnicama tri godine od njega mlađi Alphonse Areola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je spreman odreći se njegovih usluga u transferu koji bi iznosio oko 15 milijuna eura. Zainteresiranih ima, a Liverpool se spominje kao moguća destinacija nastavka njegove karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo