SKUPO PLAĆENE PRLJAVŠTINE: / Zbog ovog su incidenta zvijezde Premier lige oštro kažnjene

Image
Foto: Screenshot
5.5.2016.
16:41
Screenshot
VOYO logo

U 21. minuti ogleda na Old Traffordu Huth je uhvatio Fellainija za kosu i potegnuo ga, a belgijski mu je reprezentativac odgovorio svojim zaštitnim znakom - udarcem laktom u glavu. Sucu je njihov sukob promakao, ali ne i kamerama, pa je Disciplinska komisija FA-a otvorila postupak protiv obojice na temelju snimke.

Fellaini sredio i Lovrena

Na koncu su obojica kažnjena s tri utakmice zabrane nastupa, što znači da je za Hutha sezona završena. Fellaini će, ipak, moći zaigrati u finalu FA kupa protiv Crystal Palacea budući da Manchester United do kraja Premier liga ima tri utakmice, pa će Belgijanac odraditi svoju kaznu do okršaja na Wembleyju, 21. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fellaini će tako propustiti utakmice protiv Norwicha, West Hama i Bournemoutha, dok Huth neće moći igrati protiv Evertona i Chelseaja. Vjerojatno mu je posebno bolno što neće moći istrčati na travnjak ove subote kada će navijači Leicestera pozdraviti svoje miljenike kao nove engleske prvake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fellaini, inače, vrlo često poteže suparničke igrače laktom, pa je tako nedavno nastradao i naš Dejan Lovren u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige. Nakon subotnjeg je incidenta menadžer Uniteda Louis van Gaal, ipak, stao u obranu svoga igrača istaknuvši kako je povlačenje za kosu dozvoljeno samo u mazohističkom seksu.

https://vine.co/v/idzjM9KPgVH

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo