ŠKOT OSTAO BEZ PRSTA: / "Situacija je bila grozna, ali hrvatska policija se ponijela sjajno"

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Nogometaši Aberdeena svladali su u četvrtak Rijeku s uvjerljivih 3:0 u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige, no jednom navijaču Donsa večer na Kantridi ipak neće ostati u lijepom sjećanju.

19.7.2015.
8:00
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Kako navodi škotski Press and Journal, jedan je 37-godišnji navijač Aberdeena ostao bez prsta tijekom proslave prvog pogotka nakon što mu se vjenčani prsten zapleo za ogradu. Na sličan je način, podsjetimo, bez dijela prsta svojedobno ostao i hrvatski rukometaš Ivan Čupić.

"Pomogli smo koliko smo mogli"

Neimenovanom je navijaču prva pomoć pružena u riječkoj bolnici, a u priču se potom uključio i Aberdeen koji mu je dopustio da odleti u Škotsku zajedno s momčadi. U zračnoj luci su ga dočekali supruga i kola hitne pomoći kojima je odmah prevezen u bolnicu. Zbog težine ozljede ostatak prsta mu je morao biti amputiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da se radi o groznoj situaciji, a mi smo pomogli koliko smo mogli. Praktički odmah smo obaviješteni što se dogodilo i nastavili smo pratiti razvoj situacije. Hrvatska policija se ponijela sjajno, njezini su predstavnici otišli u hotel po navijačevu putovnicu i odjeću", izjavio je glasnogovornik Aberdeena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo