SKORO JOJ JE OTKINULA GLAVU: / Pogledajte divljački prekršaj američke golmanice

Image
Foto: Screenshot

Suluda se situacija dogodila tijekom utakmice američkog srednjoškolskog prvenstva za nogometašice, a u glavnoj je ulozi bila neoprezna i nepromišljena golmanica jedne od ekipa.

11.4.2016.
15:44
Screenshot
VOYO logo

U trenucima kad je Pine Crest vodio protiv lokalnog suparnika Pine Foresta s 4-1 i kad se utakmica bližila kraju, Cassie Sturtz je divljačkim prekršajem odlučila ući u anale. Frustrirana činjenicom da je njezina ekipa na pragu prvog ovosezonskog poraza, Sturtz je istrčala s gola i suludim se startom bacila suparničkoj igračici u glavu, pokosivši je kao od šale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim očekivano, za ovaj je prekršaj golmanica dobila crveni karton. Ono što nije očekivano jest da je kažnjena samo s dvije utakmice suspenzije.

Teško je reći što je mladoj nogometašici prolazilo kroz glavu, ali njezin je grubi start podsjetio na divljački prekršaj Haralda Schumachera u polufinalu Svjetskog prvenstva 1982. godine. Njemački je vratar tada nokautirao Francuza Patricka Battistona koji je privremeno završio u komi, ostao bez dva zuba i slomio tri rebra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo