SKANDAL U SRBIJI POPRIMIO JE PUNO VEĆE RAZMJERE, VUČIĆ BIJESAN: / 'Cijeli svijet nam se smije, pa kako ih nije sramota?!'

Image
Foto: Bane T. Stojanovic/PIXSELL

Vučić je također najavio i da će dogodine uvesti video tehnologiju, odnosno VAR

5.5.2021.
18:13
Bane T. Stojanovic/PIXSELL
VOYO logo

Srpski nogomet već je nekoliko tjedana centar skandala oko namještanja utakmica. Snimke s namještenih utakmica kruže internetom, čelnici klubova i nogometnog saveza su pod istragama, a nedavno je ostavku na mjesto predsjednika saveza podnio Slaviša Kokeza.

Cijelu tu situaciju u srpskom nogometu komentirao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je gostovao na televiziji Pink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz nogometa, carine, svega, koja pušta da se svi smiju jedanaestercima koje sviraju, sve ćemo ih uhititi", rekao je Vučić pri gostovanju na TV Pink.

Uvest će VAR

Vučić je također najavio i da će dogodine uvesti video tehnologiju, odnosno VAR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa kako ih nije sramota da im se čitav svijet smije zbog jedanaesteraca koje sviraju. Neka pogledaju kako će nam izgledati sljedeće prvenstvo. Jako sam tužan kada vidim kako nam izgleda završnica prvenstva. Pogledajte rezultate u posljednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Manchester City i PSG!", dodao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo