NEVIĐENI SKANDAL: / Istra iz kluba tjera dvojicu talentiranih mladića jer navijaju za - Dinamo

Image

Utakmica koju je prošle nedjelje Istra 1961 izgubila od Dinamove nogometne momčadi ima neuobičajen i prilično skandalozan nastavak, obistini li se ono o čemu pišu Sportske novosti.

7.9.2016.
9:31
VOYO logo

Naime, Viktor Marić i Damir Barišić, dvojica juniora pulske momčadi, mogli bi dobiti raskide ugovora jer su spomenutom ogledu nazočili na dijelu tribina s navijačima hrvatskog prvaka. Demoni, navijačka skupina Istre, krenula je u akciju da se dvojac otjera iz kluba, a po tom su pitanju predstavnici igrača već bili u klubu na razgovoru sa čelnim ljudima.

Ozbiljan klub mora reagirati

"U klubu su nam rekli kako će jednostrano raskinuti ugovor s Barišićem jer se ogriješio u disciplinski pravilnik iako to nema nikakvog smisla. Naime, niti je Barišić dobio na uvid taj pravilnik niti ga je potpisao. Kažu da su oni ozbiljan klub koji mora reagirati. Okej, ali pitam se zašto niste toliko ozbiljni kada treba isplatiti četiri plaće koje ste mu dužni", za spomenuti izvor kazao je Matija Miloš, odvjetnik kojeg je igrač angažirao u ovom sporu, a potom nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je David već igrao za seniore, u ovoj utakmici nije bio u konkurenciji te je kupio ulaznicu i otišao na tribinu s navijačima Dinama. Niti je David tamo navijao, niti radio nešto što bi mu netko mogao uzeti za zlo. Dečko od malih nogu navija za Dinamo, ali njegova lojalnost Istri koja ga je nogometno odgojila nikada nije bila upitna."

Miloš je nastavio u sličnom tonu istaknuvši da klub u ovom slučaju ima dvostruka mjerila jer je u svom rosteru, s kapetanskom vrpcom oko ruke, imao igrača 'zaljubljenog' u hrvatske prvake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne smeta im milijun kuna koje im Dinamo donosi

"Donedavni igrač tog istog kluba imao je tetovaže vezane uz Dinamo pa su mu dali kapetansku traku. Čemu ta dvostruka mjerila? Kod Tomića im to, eto, nije smetalo. A ne smeta što će na osnovi ulaska u Ligu prvaka tog istog Dinama dobiti milijun kuna od Uefe. Ajde, budite frajeri pa se odreknite tog novca ako vam je već problem što djeca idu gledati taj klub", zaključio je Miloš.

Iz kluba su poručili da će na službenim internetskim stranicama iskomunicirati donesenu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo