Skandal: Vatreni šokirao sve u klubu

Nikola Kalinić odbio je poziv trenera Stevea Keana da s momčadi Blackburna otputuje na predsezonsku turneju u Hong Kong.

25.7.2011.
14:31
VOYO logo

Iako su engleski mediji prije nekoliko dana prenijeli da će hrvatski napadač ipak sjesti u zrakoplov sa suigračima i otputovati u Hong Kong, Kalinić se na kraju predomislio i ostao u Manchesteru.

Razlog odbijanju poziva trenera je što ga Blackburn ne želi pustiti u ukrajinski Dnjipro unatoč zadovoljavajućoj ponudi koja s bonusima prelazi šest milijuna eura koliko je bilo dogovoreno. U međuvremenu su se Roversi odlučili kako bi za našeg reprezentativca htjeli duplo više novca i ne žele ga pustiti dok ne nađu dostojnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikola je diskreditiran u Blackburnu. Želi otići jer bi zbog neigranja mogao izgubiti mjesto u reprezentaciji. Razgovarao sam s Keanom prije tri mjeseca i hvalio je Kalinića kao da je uvjerljivo najbolji u klubu. A nakon toga nije ga do kraja sezone niti minute stavio u igru. Dosta nam je toga", poručio je Kalinićev agent Tomislav Erceg.

Zbog kršenja klupske discipline Kalinić će biti kažnjen oduzimanje dvije tjedne plaće i ostat će bez 60 tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac čini se očajnički želi napustiti Otok, ali iz kluba ga sigurno neće pustiti dok ne nađu odgovarajuću zamjenu. Problem našem igraču predstavlja i činjenica da čelni ljudi Blackburna trenutno ne mogu realizirati nijedan transfer zbog sukoba s bankom.

specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107080235006 arti-201107020389006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo