SKANDAL NAKON VELIKE DRAME U NIŠU: / Grobari napali, pa otjerali svoje nogometaše nakon hrabre borbe; 'Je*o vas Lalatović, igrate kao pi*kice'

Image
Foto: Profimedia

'Nogometaši su pognute glave napustili teren u Nišu'

25.6.2020.
5:58
Profimedia
VOYO logo

Vojvodina je jučer osvojila srpski kup na niškom Čairu u nevjerojatnoj drami protiv Partizana. Naime, nakon 120 minuta igre bilo je 2:2 nakon čega je momčad iz Novog Sada slavila poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca u jednoj od najdramatičnijih utakmica posljednjih godina u srpskom nogometu.

Neviđena drama

U 38. minuti povela je Vojvodina golom Vukadinovića, a u 55. minuti Bojić je zabio za 2:0. Činilo se tada kako je sve gotovo i kako će Vojvođani podignuti trofej nakon 90. minuta igre. I onda Stevanović u 81. minuti smanjio na 2:1, a u posljednjim sekundama susreta neviđena drama. Strahinja Pavlović je u 96. zabio škaricama nakon ubačaja iz kornera i odveo utakmicu u produžetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U produžecima nije bilo golova pa je sve otišlo na penale gdje je gotovo došlo do fizičkog obračuna igrača, ga crvene kartone dobili su Simić iz Vojvodine i Stevanović iz Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda skandal nakon utakmice. Nogometaši Partizana otišli su ka djelu tribine gdje su bili smješteni Grobari kako bi im se zahvalili za podršku.

Pogrdni povici

No, to se nije svidjelo najvatrenijim pristalicama Partizana koji su, kako piše srpski tabloid Kurir, otjerali pogrdnim povicima nogometaše u svlačionicu uzvikujući im:''Je*ao vas je Lalat'' i ''igrate kao pi*ke, manekeni''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaši su pognute glave napustili teren u Nišu", stoji u pisanju Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo