SJEĆATE LI SE NJEGA? / Nekada je bio velika zvijezda Reala, a sada igra u Turskoj gdje je upravo zabio golčinu Galatasarayu

Image
Foto: Screenshot

Brazilski majstor i njegova momčad izgubili su 4-2, a oba gola dao je zaboravljeni napadač.

24.12.2018.
7:35
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je briljirao tri godine u Santosu najveća brazilska legenda Pele prozvala je Robinha svojim nasljednikom. Kao i puno puta do tada, ali i poslije, trostruki svjetski prvak promašio je u prognozama.

Robinho je bio na dobrom putu da postane veliki igrač, ali na kraju je gotovo pao u zaborav. Koliko ljudi danas zna gdje igra čovjek koji je tri godine proveo u Real Madridu naslijedivši Figovu desetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Reala u City

Brazilac se nije posebno proslavio na Santiago Bernabeu, a otezanje oko pregovora s novim ugovorom odvelo ga je u Manchester City. Engleski klub tek je tada počeo svoj uspon i nije bio toliko privlačna destinacija u sportskom smislu kao danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/4ajg3

Posudbe u Santosu

Niti tamo nije pokazao što se očekivalo od njega pa je ubrzo otišao na posudbu u Santos da bi uslijedio transfer u Milan. Član talijanskog velikana bio je od 2010. do 2015., a posljednju sezonu opet je proveo na posudbi u klubu svoje mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga otišao je i Kinu pa u brazilski Atltico Mineiro, da bi početkom ove godine potpisao za turski Sivasspor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za taj klub ove je sezone u 16 nastupa zabio osam golova, a posljednja dva pala su u nedjelju protiv Galatasaraya. Tako je Brazilac barem na trenutak opet došao na naslovnice i podsjetio na svoje postojanje.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo