SJEĆATE LI SE OVE LEGENDE? / 'Jedino Hrvatska ima kontinuitet, a prije ću gledati Hajduk - Rijeka nego Arsenal - Southampton'

Image

Bio je dio momčadi koja se 1991. došla do najvećeg uspjeha jugoslavenskog nogometa

3.4.2021.
9:42
VOYO logo

Legendarni makedonski napadač, DarkoPančev, koji je slavu stekao zabijajući golove u dresu Crvene zvezde s kojom je 1991. osvojio Kup prvaka (sadašnju Ligu prvaka), osvrnuo se na rezultate reprezentacije Srbije pod Draganom Stojkovićem. Tom prilikom spominjao je u Hrvatsku.

"Vidi se napredak u igri Srbije. Motivacija i zalaganje na višem su nivou i zbog toga se sve vraća. Protiv Portugala, bila je izvanredna u drugom dijelu i pokazala kvalitet u kojem je podigla svoj moral, za razliku od prije, kada je lako padala. Nema potrebe trošiti riječi o Draganu Stojkoviću i kao treneru i kao igraču. Radio je dugo u Japanu i Kini, ima iskustvo. Smatram da će odraditi dobar posao. Ne ovisi sve od njemu, mora se napraviti dobra atmosfera na koju utječu i igrači, ali mislim da će s Piksijem Srbija da ostvariti ono što nogometno i zaslužuje", rekao je Pančev za Novosti pa se osvrnuo na ostale države iz bivše Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino Hrvatska ima kontinuitet. Smjena generacija će dovesti do toga da malo padne, ali imaju iskustva i bit će ponovo dobri. Činjenica je su da su Slovenija i Crna Gora kvalitativno pali, dok za BiH smatram da treba pružati više. Koja god ex-ju republika napravi rezultat meni je drago. Ne mogu navijati za Škotsku ili Belgiju, normalno je za Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, valjda smo tako odgojeni, u tom duhu", poručio je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratim srpsko, bosansko, hrvatsko prvenstvo. Mlađima kažem, ja ću prije gledati Hajduk - Rijeka nego Arsenal - Southampton. Igra se tu korektan nogomet, daleko je od nivoa one jugoslovenske lige, ali možda će se jednog dana vratiti kvaliteta. Naravno, navijam za Zvezdu kao i Vardar i drago mi je da Dejan Stanković gura ovako. Treba mu dati podršku, dobar mu je potez što se vratio u crveno-bele, a imam pohvale i za Terzića, Mrkelu, Džajića i Mijailovića koji odlično vode klub", završio je nekada ubojiti centarfor Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo