HRVATI ODLIČNI / Sjajni Ljubičić zabio u oproštaju LASK-a od Europe, Stanišiću 90 minuta u novoj pobjedi Leverkusena

Image
Foto: Profimedia

Bayer Leverkusen jedini je klub u natjecanju s besprijekornim skorom od šest pobjeda u osmini finala

14.12.2023.
21:33
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Villareala i praške Slavije pobjednici su skupina, te su osigurali izravni plasman u osminu finala Europske lige.

Image
POTVRDILI PROLAZAK /

Brekalu 63. minute u remiju Fiorentine za prvo mjesto, Livaković pobjedu Fenerbahcea gledao s klupe

Image
POTVRDILI PROLAZAK /

Brekalu 63. minute u remiju Fiorentine za prvo mjesto, Livaković pobjedu Fenerbahcea gledao s klupe

Bayer Leverkusen jedini je klub u natjecanju s besprijekornim skorom od šest pobjeda u osmini finala, nakon što je u ovoj skupini Liverpool danas izgubio 1-2 kod belgijskoga Union Saint-Gilloisea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saint-Gilloise je bio opasnija momčad protiv pričuvne momčadi trenera Jürgena Kloppa, koja je već osvojila skupinu, te je zasluženo povela preko Mohameda Amoure (32). Iako je Liverpool uspio izjednačiti preko 20-godišnjeg domaćeg igrača Jarella Quansaha (39), Cameron Puertas (43) vratio je belgijske domaćine u vodstvo prije odmora. Redsi su također slabo odigrali drugo poluvrijeme i do kraja nije bilo golova.

U drugoj utakmici ove skupine Toulouse je slavio kod LASK Linza s 2-1, a jedini gol za Austrijance zabio je bivši igrač Hajduka Marin Ljubičić. Dok Liverpool i Toulouse nastavljaju u Europskoj ligi, Saint-Gilloise prelazi u Konferencijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal je 3-2 pobjedom kod Stade Rennesa osigurao prvo mjesto u skupini F, a time i ulaznicu za osminu finala. Španjolci su svladali i uhvatilii Francuze na vrhu, a Rennesu je VAR poništio gol u 12. sudačkog produžetka. 

U skupini G, Slavia Prag obranila je prvo mjesto sigurnom pobjedom od 4-0 nad Servette Geneve ispred AS Rome, koja je pobijedila Sheriff Tiraspol 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lider Bundeslige Leverkusen je kompletirao svih šest pobjeda pobjeda u skupini H s 5-1 pobjedom nad Molde FK. Momčad trenera Xabija Alonsa jesenas se ispucala među favorite Europske lige, a Josip Stanišić je odigrao cijeli dvoboj za Apotekare. Qarabağ je zauzeo drugo mjesto, Azerbajdžanci su pobijedili BK Häcken iz Švedske 2-1.

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo