SJAJAN KRAJ: / Velika pobjeda Bilića za oproštaj od Boleyn Grounda, svladali Manchester United u utakmici punoj preokreta

Image

Od stadiona Boleyn Ground kojeg su zvali domom od 1904.

10.5.2016.
20:33
VOYO logo

Susret u kojem je domaćin dvoboja bio i bolji sudionik odigran je pred 34,662 okupljenih i ponudio rezultatsku neizvjesnost od uvodnih do posljednjih minuta. Bilić je bio taj koji se imao razloga prvi radovati, ali i potom je s pravom strahovao za ishod nakon što su jedina dva udarca Uniteda rezultirala preokretom rezultata, samo da bi u furiozne četiri minute West Ham vratio prednost i zaslužio tri boda i slavlje.

https://vid.me/u8vK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan oproštaj

Bila je ovo 384. premierligaška utakmica West Hama na Boleyn Groundu i 168 pobjeda ondje upisana. Omjer upotpunjavaju 97 utakmica bez pobjednika i 119 poraza u 112 godina dugoj povijesti stadiona koja će biti nastavljena na Olimpijskom zdanju koje je za sljedeću sezonu rasprodao sezonske ulaznice.

Diafra Sakho prvi je promijenio rezultat na utakmici i to u 10. minuti svojim prvim golom na Boleyn Groundu još od rujna kada je strijelac bio u susretu protiv Norwicha. Zanimljivo, cijelo prvo poluvrijeme United nije niti jednom puknuo u okvir gola na kojem je bio Randolph, a potom je iz svoja jedina dva udarca i u potpunosti preokrenuo rezultat pogocima Martiala iz 51. i 72. minute ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić kompletirao veliku petorku

Slijede potom sjajne četiri minute Bilićevog sastava kroz koje se među strijelce upisuju Michail Antonio i Winston Reid za potpuni preokret i veliko slavlje tribina koje su se posljednji puta tresle.

Također i za potpuni uspjeh Bilića protiv velike petorke engleskog nogometa. Upisao je hrvatski stručnjak u ovoj sezoni, svojoj premijernoj na mjestu trenera kluba u Premier ligi, pobjede protiv Liverpoola, Arsenala, Manchester Cityja i Chelseaja, da bi sada, u posljednjem pokušaju nakon dva remija i poraza kroz sva natjecanja, pod naletima njegovih igrača pao i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ružna uvertira

Cijelu uspješnu večer kluba nagrđuje incident koji je prethodio utakmici u kojem je autobus gostujuću momčadi napadnut, a stakla razbijena nakon rafala boca koji je stigao iz redova navijačke skupine West Hama. Zbog svega je i ogled kasnio 45 minuta.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

UTAKMICA JE KASNILA: Ovo je bila 'dobrodošlica' West Hamovih navijača za Manchester United

Image

UTAKMICA JE KASNILA: Ovo je bila 'dobrodošlica' West Hamovih navijača za Manchester United

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premier liga, 35. kolo:

West Ham - Manchester United 3:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo