SINJSKI DIJAMANT OGLASIO SE OKO RASISTIČKE UVREDE: / Ovom porukom Saidu razriješio sve

Image
Foto: PIXSELL

Bivši kapetan Hajduka još je jednom demantirao da je on poslao spornu poruku i ispričao se Saidu

20.8.2018.
14:29
PIXSELL
VOYO logo

Ranije danas puno prašine podigla je navodna Instagram poruka Ante VukušićaAhmedu Saidu u kojoj je igraču Hajduk s Vukušićevog profila poručeno da se vrati u Afriku. Pokazalo da je cijelu priču rasističkom uvredom zakuhao neki nepoznati haker koji je s Antinog profila poruku napadaču Hajduka.

Image
SAID OD VUKUŠIĆA DOBIO PORUKU DA SE VRATI U AFRIKU: /

'Instagram profil mi je bio hakiran'

Image
SAID OD VUKUŠIĆA DOBIO PORUKU DA SE VRATI U AFRIKU: /

'Instagram profil mi je bio hakiran'

"Gledao sam utakmicu u kafiću, iscurila mi je baterija na mobitelu i tek kad sam stigao kući upalio sam ga i zatekao stotine poruka i poziva. Jedan od njih je bio poziv Mije Caktaša koji me upitao 'što ti bi da šalješ čovjeku takvu poruku'. Nisam imao pojma o čemu se radi i čim sam vidio što se dogodilo nazvao sam Miju da mi da Saidov broj i odmah mu poslao poruku i na svom Instagramu profilu napisao da mu se ispričavam iako s tim nemam apsolutno nikakve veze", rekao je za 24 sata Ante čiju je poruku je poruku 'isprike' Said prihvatio i odmah ujutro objavio na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Poziva ga u kafić da se upoznaju

"Počeo sam dobivati odgovore na poruke koje nisam nikad poslao. Ljudi su mi čestitali i zahvaljivali što dolazim u Zrinjski, iako nikad nisam otišao ni na liječničke preglede i dogovarao transfer. Očito me se netko uhvatio i napravio mi probleme koje moramo što prije riješiti jer ovo sve skupa otišlo predaleko", rekao je bivši kapetan Hajduka i nastavio:

"Nisam rasista, nisam šovinista, šest godina sam igrao u inozemstvu i najviše su mi pomogli igrači drugih nacija i druge boje kože koji su mi još uvijek prijatelji", pa zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saidu se ispričavam bez obzira što ne snosim krivnju i pozivam ga da dođe u Sinj sa svojim društvom, bit će gosti u mom kafiću. Volio bih ga upoznati i da on upozna mene i vidi da nisam takav čovjek kakvim me silom prilika doživio zbog nekog kretena koji je napravio to što je napravio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo