OREŠČANIN NA PRESICI S PUKNUTOM ARKADOM: / U dvije godine doživio tri poprilično ozbiljne ozljede

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Pojavio se sa flasterom na arkadi

14.12.2018.
17:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Trener Hajduka Siniša Oreščanin u petak se poslijepodne na presici u Splitu, uoči nedjeljnog derbija protiv Dinama na Maksimiru, pojavio se sa flasterom na arkadi. Svi su se pitali što se dogodilo? Možda ne znate, ali Oreščanin je aktivan čovjek.

Image
Image

Aktivan trener

Redovito nastupa za momčad trenera splitskog kluba koja povremeno odigrava prijateljske utakmice i redovito trenira u dvorani na Poljudu. Pa tako treneri među sobom igraju mali nogomet, nogotenis, a kako je riječ o uglavnom bivšim nogometašima koji su još uvijek u zavidnoj formi i nabrijani onim natjecateljskim duhom, zna doći i do udaraca, grubljih startova i laktova u glavu! Upravo se to dogodilo treneri splitskih Bijelih u tjednu uoči derbija s Dinamom te je morao na šivanje arkade poviše lijevog oka, javlja 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mjesec dana treninge vodio u gipsu'

U dvije godine, koliko radi na Poljudu, trener Hajduka doživio je tri poprilično ozbiljne ozljede. Tako je Oreščanin nedugo po dolasku u Hajduk na jednom od treninga slomio ruku, zbog čega je mjesec dana treninge vodio u gipsu. Nedugo potom poprilično je ozbiljno izvrnuo gležanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje kolo prvog dijela hrvatskog prvenstva donosi poslasticu za sve nogometne zaljubljenike. Dinamo je u nedjelju u 15 sati domaćin Hajduku. Bit će to prvi derbi novog stratega Bijelih Siniše Oreščanina. Par dana prije susreta na društvenim mrežama osvanule su fotografije njegovih igrača koje im ne idu na čast.

"Koliko ja znam klub se očitovao, iznio svoj stav. Razgovarao sam malo s igračima, fokus svih u klubu je na Dinamu, nakon toga ćemo razgovarati o tome", kazao je na današnjoj presici Siniša Oreščanin. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo