Mihajlović potjerao igrača zbog 'Bože, pravde!'

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović potjerao je iz nacionalne momčadi Adema Ljajića jer uoči utakmice protiv Španjolske nije pjevao nacionalnu himnu.

28.5.2012.
15:34
VOYO logo

Puno je prašine u naših istočnih susjeda izazvalo ponašanje napadača Fiorentine Adema Ljajića kojeg je tijekom intoniranja himni na pripremnoj utakmici protiv Španjolske kamera snimila kako jedini od reprezentativaca ne pjeva himnu Srbije. Nogometni savez Srbije (FSS) podržao je Sporazum o ponašanju kojeg je uveo novi izbornik Siniša Mihajlović, a prema kojem je obaveza svih nogometaša da pjevaju nacionalnu himnu pred početak međudržavnih susreta.

"Izbornik je održao sastanak s Ljajićem. Nakon što mu je Ljajić rekao da iz osobnih stavova odbija pjevati srpsku himnu i da ne želi i neće mijenjati svoj stav po tom pitanju, Mihajlović ga je odlučio udaljiti iz reprezentacije", stoji u priopćenju FSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka će ostati na snazi sve dok Ljajić ne odluči promijeniti svoje stavove. "Nogometni savez Srbije još je na promociji Siniše Mihajlovića priopćio da će novi izbornik imati punu podršku na uspostavi novih pravila ponašanja u reprezentaciji. Pjevanje nacionalne himne jedna je od točaka Sporazuma, a Ljajić se potpisom na isti obvezao ispunjavati njegove odredbe što u subotu nije učinio", zaključio je FSS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo