SIN LEGENDARNOG MIKIJA RAPAIĆA PRAVA JE ZVIJEZDA: / Ne igra u Hajduku, ali zato rastura na - Instagramu

Image
Foto: Instagram: Boris Rapaić

Boris Rapaić (19) talentirani je nogometaš Hajduka II koji uopće ne igra za prvu splitsku momčad.

24.5.2017.
13:00
Instagram: Boris Rapaić
VOYO logo

Kad biste Borisa upitali što je njemu najvažnija stvar na svijetu, on bi kazao kako je to, uz obitelj i - nogomet! No, postoji jedna stvar koju isto tako jako voli. A to su - moda i društvene mreže! Da, dobro ste pročitali, moda.

Hlače, majice, košulje, tenisice, cipelice, šeširići, kapice, jaknice s krznom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne, ne pišemo o nekoj manekenki, nego o Borisu Bokiju Rapaiću, sinu bivšeg legendarnog hrvatskog nogometaša Milana Mikija Rapaića koji je u sukobu s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miki se obračunava s Kosom putem medija

Boris se stalno naslikava i pokazuje svoju ljubav prema modi, prava je zvijezda Instagrama. No, nekako zato ne igra baš u prvoj momčadi Hajduka. Ne, nije zbog Instagrama. Zbog čega? To je najbolje da pitate trenere u Hajduku i upravu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema mišljenju predsjednika “bijelih” Ivana Kosa, sin Milana Rapaića nije “materijal” za Hajduk. To je jako naljutilo Mikija koji je na to kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne preostaje nam ništa drugo osim odlaska iz kluba'

"Nakon Kosovih izjava, ne preostaje nam ništa drugo osim odlaska iz kluba. Ako u klubu žele biti korektni, neka mu daju papire bez odštete. Ja sam glavni krivac jer je Boris otišao na jednoipolgodišnju posudbu u Inter tek kada je potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom pa je Inter platio za posudbu. Mogao sam ga odvesti bez ugovora, tada Hajduk ne bi dobio ništa, ali ja sam mislio na klub”, pojasnio je Rapaić koji očito misli da na osnovu prezimena njegov sin zaslužuje mjesto u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga se i krenuo putem medija obračunavati s upravom Hajduka, isticati kako je on splitskom klubu, svojoj najvećoj nogometnoj ljubavi donio milijune, a nikad nije, prema njegovim riječima, uzimao proviziju.

U Primaveri zabio šest golova

Boris Rapaić je na ljeto 2014. godine otišao na posudbu u milanski Inter. Upisao je 28 nastupa i pritom postigao "samo" šest golova. Za napadača to i nije baš neka statistika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon samo godinu i osam mjeseci u Interu, vratio se u Hajduk. Njegov otac je zbog toga bio sretan. Kazao mu je "sine, pokaži se sad, ovo ti je prilika", kako je Boris bio otkrio po svom povratku u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prtajin u Primaveri za Udinese zabio 22 gola

No, čini se kako se baš i nije dokazao. Samo za usporedbu, povući ćemo paralelu s još jednom nadom Hajduka koja je u isto vrijeme kao i Boris otišla u Italiju u Udinese, Ivanom Prtajinom.

Radi se o 21-godišnjem napadaču koji je iz mlađih uzrasta Zadra prešao u Udinese gdje je igrao za drugu momčad. I sad, pazite ovo, u 49 nastupa za Udinese u istoj toj Primaveri Prtajin je postigao 22 gola, a 18. siječnja ove godine s Hajdukom je potpisao i ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove sezone ta dva mladića završe u trećoj hrvatskoj ligi u dresu Hajduka II. I što se dogodi? Prtajin zabije 11 pogodaka, Rapaić tri. Prtajin je sad na klupi prve momčadi, čeka svoju priliku kod Joana Carilla. A Rapaić? Vjerojatno razmišlja što će sljedeće odjenuti i kakvu će super cool fotku staviti na Instagram. Svakom prema zaslugama...


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo