ŠIMUNOVIĆ NAPUŠTA CELTIC? / Bivši Dinamov stoper za devet milijuna eura seli u Premier ligu

Image

Šimunović je prije nekoliko mjeseci došao u fokus hrvatskih medija nakon što je odlučio igrati za BiH.

31.12.2017.
18:43
VOYO logo

Bivši stoper Dinama Jozo Šimunović mogao bi ovog siječnja napustiti Celtic, klub u kojeg je stigao iz Zagreba 2015. godine. Britanski Daily Mail tvrdi da će škotski velikan prodati bosanskohercegovačkog reprezentativca engleskom premierligašu Burnleyu za devet milijuna eura. Zamjenu su mu već pronašli u Dundeeju gdje za život zarađuje Jack Hendry. Dvadesettrogodišnji branič ove je sezona ubilježio 12 nastupa u svim natjecanjima.

Odabrao BiH

Šimunović je, inače, prije nekoliko mjeseci došao u fokus hrvatskih medija nakon što je odlučio igrati za BiH. Bivši Dinamov nogometaš i aktualni član Celtica rođen je u Zagrebu i dosad je igrao za sve mlade hrvatske reprezentacije, no među seniorima nije dobio priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina je, odlučio sam igrati za Bosnu i Hercegovinu. Moji roditelji, moj djed i baka, svi su iz BiH. Kontaktirao me izbornik Mehmed Baždarević i nakon prvog razgovora dao mi je vremena da razmislim. Nakon toga sam razgovarao sa svojom obitelji i odlučili smo da igram za BiH. Poslije toga sam ponovno u nekoliko navrata razgovarao s Baždarevićem i donio definitivnu odluku da obučem dres BiH”, rekao je svojevremeno Šimunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo