'Siječanjski rok će bit presudan za Luku Modrića!'

22.9.2011.
21:35
VOYO logo

Chelsea je ovog ljeta poslao čak tri ponude za Luku Modrića, međutim predsjednika Daniel Levy sve ih je glatko odbio. U posljednjim satima prijelaznog roka Abramovič je zato posegnuo za Raulom Meirelesom iz Liverpoola, ali Ardiles je uvjeren kako će na Stamford Bridge uskoro i hrvatski reprezentativac, najkasnije na kraju ove sezone.

"U moje vrijeme sva moć bila je u rukama predsjednika ili kluba, koji su mogli zaustaviti odlazak igrača. Danas su igrači ti koji vode riječi i to se ne može zaustaviti. Ako Luka Modrić ili bilo tko drugi želi napustiti klub, on će to i učiniti", rekao je Ardiles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda Spursa smatra kako takva promjena mora utjecati na igrača.

"Naravno da takva promjena mora utjecati na igrača, jer on odjednom zarađuje više novaca, a i igra na višoj razini. Ne bi bio čovjek ako to ne bi utjecalo na njega", kaže Ardiles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Dinama uvjeren je kako su sljedeći mjeseci presudni za Luku, a na Spursima je bolje da to iskoriste.

"Mjeseci prije siječanjskog prijelaznog roka bit će nevjerojatno presudni za Modrića. Mislim da će on do tada dati sve od sebe i Tottenham treba izvući korist od toga. Naravno i on će imati korist jer će ostvariti dobar transfer u siječnju ili možda u lipnju", zaključio je Ardiles.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109190197006 arti-201109191190006 arti-201109190462006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo