SIGURNO IM SE VEĆ LEDI KRV U ŽILAMA: / Legenda Crvene zvezde i Srbije ima žestoku poruku za Vatrene - 'Neka nam dođu ti Hrvati'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Srbija je nakon pobjede u Norveškoj izborila finale doigravanja kvalifikacija za Euro

12.10.2020.
17:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kako sada stvari stoje veoma je izgledan scenarij u kojem će hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu sljedeće godine u skupini igrati protiv velikih rivala, Srbije. Naime, Srbija je nakon pobjede u Norveškoj izborila finale doigravanja kvalifikacija za Euro, a u studenom će selekcija izbornika Ljubiše Tumbakovića igrati u Beogradu protiv Škotske za plasman na Euro.

Dakle, koja god momčad pobijedi ide u skupinu s Engleskom, Češkom i Hrvatskom. Srbija je protiv Norvežana ostvarila veliku i pomalo neočekivanu pobjedu jer Skandinavci su bili veliki favoriti i sada su "Orlovi" u potpunoj euforiji i uvjereni su u prolaz na Euro, na kojem nisu igrali od 2000. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Image: 442957294, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Dajte nam Hrvate'

Tim je povodom legendarni srpski nogometaš Dragan Stojković Piksi za Daily Record rekao da će pregaziti Škote pa onda i Hrvate.

"Ma, pregazit ćemo te Škote, a onda neka nam dođu i ti Hrvati. Nismo bili na Eurima od 2000. godine, što je svakako previše za nas. Norvežane smo trebali dobiti s pet pogodaka prednosti! Taktički smo bili jako dobri, a govorilo se da bi nas ta Norveška s Haalandom i Odegaardom trebala lako dobiti", govori Piksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi i da će u Beogradu biti puno lakše doći do pobjede nego što je to bilo protiv Norveške u Oslu.

"Izbornik Tumbaković sjajno je pripremio momke. Respektira on i Škote, bit će tako i u studenom, ali idemo priznati pa reći... Bolji smo od njih. Budemo li igrali kao u Oslu, Škote ćemo masakrirati", veli Piksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo