Paljba po upravi / Šibenski navijači: 'Nećemo mirno promatrati kako žele Šibenik pretvorit u filijalu Hajduka!'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik je trenutno na osmom mjestu Prve HNL. a u posljednja pet susreta upisali su samo jednu pobjedu

7.3.2022.
16:21
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Funcuti, službena navijačka skupina hrvatskog prvoligaša Šibenika, poslali su oštru i jasno poruku upravi kluba na njihovoj Facebook stranici. Oni su imali javni protest, a pozivaju i gradsku upravu da poduzme nešto oko situacije u klubu.

U cijelom priopćenju Funcuti su rekli: "Izgleda da su zlokobne slutnje koje smo imali vezano u najnoviju promjenu vlasništva našeg HNK Šibenik bile opravdane."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan po jedan Šibenčanin leti iz kluba, famozni tobožnji vlasnik Jurić polako odlazi u drugi plan, a u prvi dolaze neki "odlikaši" s kaznenim prijavama. Ne možete ih promašiti jer nadaleko smrde po kaljuži iz koje su ispuzali, a u godinama pokušavaju odvući hrvatski nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi Funcuti nećemo mirno promatrati kako ti likovi žele naš HNK Šibenik pretvoriti u filijalu "trofejnog" Hajduka i kako Šibenčani više nisu dobrodošli u svoj klub."

"Pozivamo i gradsku upravu s obzirom da klub koristi gradsku infrastrukturu 
te je sufinanciran iz gradskog proračuna neka konačno dignu glavu od Poljane i pogledaju prema Šubićevcu. Siniša, Šubićevac nije zahod za premlaćivanje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik je trenutno na osmom mjestu Prve HNL. a u posljednja pet susreta upisali su samo jednu pobjedu. Iako je gotovo sigurno da Šibenik neće ispasti jer imaju šesnaest bodova više od Dragovoljca, očito je kako situacija u klubu nije bajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo