VJERUJU U SEBE / Šibenik se ne misli predati u finalu: 'Ovo je prilika da pokažemo da imamo vrijednost'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Trener Šibenika i jedan od igrača koji se očekuju u prvoj postavi smatraju da imaju šanse u velikom finalu kupa

23.5.2023.
18:07
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je ispao iz SuperSport HNL-a, Šibenik čeka finale SuperSport Hrvatskog kupa protiv Hajduka. To će biti prva od dvije završne utakmice koje će se ove sezone odigrati protiv Hajduka. Uskoro će imati gostujuću utakmicu na Poljudu, što će biti i njihov oproštaj od prvoligaškog nogometa za ovu sezonu.

Image
BIZARNA UVREDA /

Navijači Valencije vrijeđali i Modrića: 'Tvoja kosa smrdi na slaninu'

Image
BIZARNA UVREDA /

Navijači Valencije vrijeđali i Modrića: 'Tvoja kosa smrdi na slaninu'

Trener Šibenčana Damir Čanadi vjeruje da njegova momčad ima šanse u finalu Kupa s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U finalu smo, to je najbitnije, da dobro odigramo. Ovo što je bilo u prvenstvu je prošlo. Gledamo pozitivno. Proteklog vikenda smo bili depresivni, ali mislim da je ekipa spremna da znaju što moraju odraditi. Mislim da to možemo. Jedna utakmica, izazov. Iako nismo favoriti, svi će reći da je 90-10 za Hajduk, ali želimo iskoristiti tih deset posto šansi", rekao je Čanadi na konferenciji za medije uoči finala Kupa, a zatim dodao:

"Pripremili smo se na Hajduk. Moramo fizički biti na nivou. Imamo još kup, to nam je prilika da pokažemo da imamo vrijednost. Kada ispadneš iz lige, onda je ovakva utakmica platforma za svih, za dokazivanje i da se pokažemo. U nogometu jedna situacija može sve preokrenuti. Imamo sastav, vraća nam se Perić, Iker Pozo isto. Vjerujem da ćemo biti agresivni, moćni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je pitanja tko će sutra braniti, kao i jesu li vježbali jedanaesterce ako dođe do njih.

"Penale nismo vježbali, ne znamo tko će biti na terenu. Teško je njih vježbati. Na vratima će biti Đaković, tako stoji u ugovoru", zaključio je Čanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da imaju šanse vjeruje i stoper Stefan Perić.

"Pripreme nisu bile optimalne. Prije tri dana smo ispali iz lige. Želimo dati sve od sebe kako bi osvojili Kup i pozitivno završimo sezonu", rekao je Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotakao se i Marka Livaje, a istaknuo je još neke igrače i Hajdukovog kadra.

"Ako dobro zaustavimo Livaju napravili smo dobar posao, ali Hajduk ima Mlakara, Sahitija, Benrahoua. To su sve top igrači".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i kakva je situacija u svlačionici.

"Nadam se da će svi vidjeti drukčiji Šibenik u odnosu na posljednje utakmice. Sto posto sam uvjeren da ćemo mi to dobro odraditi. Ako smo pobijedili Dinamo u polufinalu, ne znam zašto ne bismo pobijedili Hajduk u finalu", zaključio je Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo