POSULI SE PEPELOM / Šibenik objavio da im se Hajduk ispričao zbog Livaje: 'Izrazili su žaljenje...'

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Još uvijek nije poznato koju će kaznu dobit najbolji igrač Hajduka

26.5.2023.
11:44
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Ne stišavaju se reakcije na još jedan skandalozan potez najboljeg igrača Hajduka Marka Livaje koji je nakon pobjede u finalu Kupa poveo pjesmu kojom je vrijeđao Šibenik.

Image
NEPRIMJERENO PONAŠANJE /

HNS pokrenuo disciplinski postupak protiv još dvojice Hajdukovaca

Image
NEPRIMJERENO PONAŠANJE /

HNS pokrenuo disciplinski postupak protiv još dvojice Hajdukovaca

Iako je član reprezentacije, Livaja je uzeo megafon i sa Torcidom poveo pjesmu koja je zgrozila Hrvatsku, ali i regiju. "Freze, traktori i seoski putevi, pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine", 'grmilo' je Rujevicom, a Livaji zbog toga prijeti kazna jer je HNS pokrenuo disciplinski postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se oglasio Šibenik i osudio Livajin potez.

"HNK Šibenik ovim putem oštro osuđuje incident igrača i kapetana HNK Hajduka Marka Livaje koji je po završetku finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigrane u Rijeci ovu srijedu 24.svibnja 2023. na stadion HNK Rijeke putem megafona poveo navijanje prema navijačkoj skupini HNK Hajduka izrazito neprimjerenog sadržaja i konotacije koja niti u jednom slučaju nije u duhu sportskog navijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem vas želimo obavijestiti kako je vodstvo HNK Hajduk tijekom jučerašnjeg dana kontaktiralo vodstvo našeg kluba te se ispričalo i izrazilo žaljenje radi incidenta njihovog kapetana Marka Livaje.

Član uprave HNK Šibenik gospodin Željko Karajica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šibenik i Split dva su dalmatinska grada koja bi se trebali držati zajedno i predstavljati zajedničkom sinergijom snagu nogometne Dalmacije. Nadam se kako ćemo u budućnosti imati priliku raditi na poboljšanju odnosa naših navijača, kao i navijačkih odnosa generalno, te da ćemo u fokus staviti nogometnu igru, rezultate i uspjehe na terenu. Stava sam kako svi profesionalni sportaši trebaju biti primjer navijačima i svakodnevno se zalagati u borbi protiv diskriminacije i omalovažavanja po bilo kojoj osnovi'".

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja, od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo