'RAZLOZI TEHNIČKE PRIRODE' / Šibenik se oglasio na odluku HNS-a: 'Nakon žalbe očekujemo dobivanje licence'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Kriteriji koji nisu bili ispunjeni, bit će ispravljeni u žalbenom postupku'

23.4.2024.
21:59
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez kao davatelj licence u prvom je stupnju završio Središnji postupak licenciranja klubova za natjecateljsku godinu 2024./25. za Uefina klupska natjecanja, uključujući Uefinu Ligu prvakinja te SuperSport HNL, Prvu NL i Drugu NL.

Image
OBJAVIO HNS /

Šibenik nije dobio licencu za HNL: Samo Zrinski ima dozvolu

Image
OBJAVIO HNS /

Šibenik nije dobio licencu za HNL: Samo Zrinski ima dozvolu

HNS je na svojim stranicama objavio kako su licence za HNL dobili njegovi trenutni sudionici te drugoligaš Zrinski Osječko 1664 iz Osijeka. Zrinski je vodeći klub drugog ranga natjecanja (Prve NL) te se sa Šibenikom i Vukovarom bori za ulazak u HNL. Vukovar nije ni zatražio licencu za HNL, no Šibenik je nije dobio, a odbijena mu je i za Prvu NL te Drugu NL. Nakon odluke oglasili su se iz Šibenika priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano za napise u medijima da HNK Šibenik u prvom stupnju Središnjeg postupka licenciranja klubova pri HNS-u za natjecateljsku sezonu 2024./25. za Uefina klupska natjecanja, uključujući Uefinu Ligu prvakinja te SuperSport HNL, Prvu NL i Drugu NL, nije dobio licencu, izvještavamo vas da su razlozi tehničke prirode. Kriteriji koji nisu bili ispunjeni, bit će ispravljeni u žalbenom postupku te očekujemo dobivanje navedene licence HNS-a", piše u priopćenju kluba sa Šubićevca kojeg potpisuje glasnogovornik Marko Nenadić.

Šibenčani žalbu moraju uputiti najkasnije do 5. svibnja, a nakon toga konačnu odluku donijet će Žalbeno tijelo za licenciranje HNS-a, najkasnije 27. svibnja 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo