SEZONA ZA ZABORAV / Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car će tražiti novi klub: Ono što su doživljavali u Southamptonu je nešto neviđeno

Image
Foto: Profimedia

Southampton će sljedeće sezone igrati u Championshipu, a Oršić i Ćaleta-Car tražiti će novi klub, od ovog im je sigurno postalo zlo

16.5.2023.
16:40
Profimedia
VOYO logo

Nathan Jones doveden je kao zamjena za trenera Ralpha Hassenhutla koji je imao očajan ulazak u sezonu, ali ni novi trener nije uspio posložiti stvari i dobio je otkaz nakon samo 14 utakmica. Između ostalog, inzistirao je na dovođenju Mislava Oršića kojem nije dao pravu priliku, a nakon njegovog odlaska u planovima ga nije vidio ni Ruben Selles.

Image
MA ŠTO JE OVO? /

Neugodno iznenađenje za Modrića i ekipu nakon slijetanja u Manchester: 'Dobra taktika Pepa Guardiole'

Image
MA ŠTO JE OVO? /

Neugodno iznenađenje za Modrića i ekipu nakon slijetanja u Manchester: 'Dobra taktika Pepa Guardiole'

U javnost sada izlaze informacije o mandatu Jonesa u Southamptonu i mnogima nije jasno što se svo to vrijeme tamo događalo. Iz kluba tvrde kako je Jones znao spavati na kauču u uredu, vjerojatno misleći kako će izgledati kao maksimalno fokusiran na posao, ali to nije dokazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doveo je previše igrača, a nije zamijenio Oriola Romeua i Jana Bednareka na kvalitetan način. Svjedoci tvrde kako je momčad bila ''James Ward-Prowse, Theo Walcott i hrpa klinaca''.

Pretrpanu svlačionicu obilježila je i nesvakidašnja odluka, momčad je bila podijeljena u dvije svlačionice! Nije ni čudo da je manjkalo timskog duha, a samim time izostao je i rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča se i o tome kako su mlađi igrači na sastancima koristili mobitele, a nerijetko su kasnili i na treninge.

Zvijezda Southamptona, James Ward-Prowse, rekao je: ''Od prvog dana priprema moglo se vidjeti da su klupski standardi pali na niske grane. Nismo napravili ono što smo trebali kako bi nešto poboljšali, trebali smo pružati bolje izvedbe na terenu.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Southampton će tako prvi put nakon 2012. godine ponovno zaigrati u drugom razredu engleskog nogometa, a naši će Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car tražiti nove poslodavce. O strijelcu pobjednosnog pogotka za brončanu medalju na SP u Katru postoji interes, špekulira se o povratku u Dinamo, ali i o turskim klubovima, ponajviše Trabzonsporu kojeg vodi Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo