Zamjena za Rakitića u Sevilli već sjedi na klupi Hrvatske!?

26.6.2014.
12:59
VOYO logo

Spominje se kako su prvi kontakti s Brozovićevim agentom Miroslavom Bičanićem već uspostavljeni.

"Uvjeren sam da bi Brozović mogao zamijeniti Rakitića u Sevilli, kao što znamo da to može učiniti i u hrvatskoj reprezentaciji", rekao je Bičanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovore je navodno otvorio bivši nogometaš Seville Ivica Dragutinović, dobar Bičanićev prijatelj. Ne spominje se koju bi svotu Sevilla trebala izdvojiti za Braozovića, ali se nagađa da bi Dinamo tražio najmanje 6 milijuna eura.

Darijo Srna, 32-godišnji kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatske reprezentacije, našao se na meti španjolske Valencije koja ga želi dovesti u svoje redove, piše Football Espana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na aktualnu političku situaciju, nekoliko bi Šahtarovih igrača moglo napustiti taj klub. Jedan od njih bi mogao biti i Darijo Srna, dugogodišnji kapetan momčadi koji je Šahtaru pristupio još 2003. godine. Superdeporte tvrdi da na stolu ima ponudu momčadi s Mestalle.

Nakon što je nedavno singapurski milijarder Peter Lim otkupio 70 posto vlasničkog udjela u Valenciji, klub bi mogao potrošiti oko 30 milijuna eura na dovođenje pojačanja ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo