ŠEVA, ŠTO SI TO NAPRAVIO: / Otkriveno tko je smjestio Mourinhu!

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Andrij Ševčenko sigurno neće dobiti božični poklon od Josea Mourinha, legendarni ukrajinski napadač navodno je 'nasapunao dasku' već sad bivšem treneru Chelseaja.

18.12.2015.
16:45
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Ikona Milana i kijevskog Dinama, koja je dio karijere provela i u Chelseaju od svog umirovljenja 2012. godine i neslavnog pokušaja ulaska u ukrajinski parlament se potpuno zbližio s vlasnikom Chelseaja Romanom Abramovičem, te mnogi mediji smatraju da je upravo 39-godišnji Ševčenko savjetnik ruskog oligarha.

Navodno, Abramovič jako drži do Ševčenkovog mišljenja, a on mu služi kao svojevrsni 'špijun' i spona sa svlačionicom. Ševčenko je bio taj koji je igračima nalagao da miniraju Mourinha i potkopavaju njegov autoritet. Čak se i spominje da bi popularni Ševa mogao postati i član stručnog stožera novog trenera, a njegovo neslaganje s Portugalcem seže daleko u prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još tijekom prve Mourinhove epizode na Stamford Bridgeu došlo je do neslaganja s Ukrajincem, Mourinho ga nikad nije želio u momčadi, ali ga je morao trpjeti zbog njegovih veza s Abramovičem. Kako bilo, priču ne donose tabloidi, već ugledni mediji u Italiji i Engleskoj, a ukoliko u tome ima imalo istine, znamo kome Jose Mourinho sigurno neće kupiti božični poklon...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo