Nesudeni Vatreni progovorio: 'Od srijede imamo osjecaj da igram u Real Madridu'

U francuskim medijima ne prestaju nagadanja da ce legendarni Zinedine Zidane od sljedece sezone biti trener nogometasa Bordeauxa.

10.5.2014.
12:37
VOYO logo

Zidane je trenutno pomocnik Carlu Ancelottiju u Real Madridu i u priopcenju koje je poslao prije nekoliko dana je jasno naglasio da mu je ''kraljevski klub'' prioritet i da nije dobio nikakve ponude.

No, prica o njegovom preuzimanju Bordeauxa traje i dalje sto izaziva pravu guzvu u klubu. Progovorio je o tome i potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od srijede imamo osjecaj da igram u Real Madridu. Oko nas je toliko kamera, na svim se televizijama govori o nama. Zidane je u priopcenju rekao da nema nista od te price, ne znam je li spominjao Bordeaux, ali rekao je da nema ponuda i za mene tu prica prestaje. Zizou je moj idol i bio bi san raditi s njim, ali ostale su nam jos dvije utakmice sa sadasnjim trenerom i iz postovanja prema njemu, ne bismo trebali pricati puno o tome. Sto se treba dogoditi, dogodit ce se", rekao je 24-godisnji veznjak za RMC.

//www.youtube.com/embed/zmJW8OYko0c

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo