VIDEO: / Fantastičan prodor i asistencija Matea Kovačića

Nogometaši Intera došli su do treće pobjede u posljednje četiri utakmice u talijanskom prvenstvu. U subotu su u 12. kolu na San Siru svladali Livorno s 2:0…

10.11.2013.
12:11
VOYO logo

Do prvog su pogotka Nerazzurri došli na prilično bizaran način. Loptu je s desnog krila u 30. minuti pred gol ubacio Jonathan. Gostujući ju je vratar Francesco Bardi pokušao uhvatiti, ali ju je pritom nespretno gurnuo u vlastiti gol. Zanimljivo, ovo je već treći autogol Interovih suparnika ove sezone.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Yuto Nagatomo je zabio za konačnih 2:0 nakon sjajnog prodora i asistencije našeg Matea Kovačića koji je ušao u igru u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako treba naglasiti i da je pred kraj utakmice u igru ušao neuništivi kapetan Intera, 40-godišnji Javier Zanetti. Na terenu ga zbog ozljede Ahilove tetive nije bilo 200 dana, a ovo mu je bio 604. nastup u Seriji A.

U drugoj utakmici dana Catania je pred svojim navijačima pobijedila Udinese s 1-0, a pogodak je u 30. minuti s bijele točke postigao Maxi Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Cataniju je to tek druga pobjeda ove sezone, dok je Udinese izgubio četiri od posljednjih pet utakmica u Seriji A. Kod domaćih ni minutu nije zaigrao Bruno Petković, baš kao ni kod gostiju Ivan Kelava, Igor Bubnjić i Frano Mlinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta u domaćoj pobjedi Genoe protiv Verone 2-0 u 12. kolu Serije A. Do treće uzastopne pobjede u prvenstvu, a ukupno pete, nogometaši Genoe stigli su zahvaljujući golovima koje su postigli Portanova u 29. i Kucka u 35. minuti. Dvostruki asistent bio je Matuzalem.

Genoa je ovom pobjedom skočila na 7. mjesto sa 17 bodova. Verona drži petu poziciju s 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serie A, 12. kolo:

Genoa – Verona 2-0 (Portanova 29, Kucka 35)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Roma 31 (-1), 2. Napoli 28 (-1), 3. Juventus 28 (-1), 4. Inter 25, 5. Verona 22, 6. Fiorentina 21 (-1), 7. Genoa 17...

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo