SERGIO AGUERO PRISTAO JE POTPISATI UGOVOR S BARCELONOM: / Jedan od najboljih napadača svijeta stiže na Camp Nou

Image
Foto: AFP PHOTO, Oli SCARFF

Aguero je pristao potpisati ugovor na dvije godine s Barcelonom, a pristao je i na značajno manju plaću nego u Manchester Cityju

21.5.2021.
20:44
AFP PHOTO, Oli SCARFF
VOYO logo

Argentinski napadač Sergio Aguero dogovorio se sve s Barcelonom i trebao bi potpisati ugovor na dvije godine, objavio je upravo ugledni britanski list Guardian, odnosno njihov pouzdani novinar Fabrizio Romano.

Romano je jedan od najpouzdanijih novinara što se tiče nogometnih transfera i njegova objava samo može značiti da se još samo čeka službena potvrda kluba. Zanimljivo, Barcelona pregovara i s nizozemskim napadačem Memphisom Depayem, miljenikom Ronalda Koemana, koji bi također mogao pojačati klub ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aguero je pristao potpisati ugovor na dvije godine s Barcelonom, a pristao je i na značajno manju plaću nego u Manchester Cityju. Smatra se da je njegovo dovođenje pokušaj čelništva Barcelone da pod svaku cijenu zadrži Lionela Messija, no dobro će jedan od najubojitijih napadača svijeta doći Kataloncima, iza kojih je ne baš sjajna sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10 godina u Cityju

Argentinski napadač ove je sezone imao problema s ozljedama pa je upisao samo 18 nastupa te zabio četiri pogotka. Svoju je ispodprosječnu sezonu zaključio jednom lošom "panenkom" iz penala, zbog koje je dosta kritiziran.

U City je Aguero stigao prije 10 godina iz Atletico Madrida, a u redovima građana proveo je svoje najbolje nogometne godine. Smatra se da bi mogao pomoči Barceloni koja u vrhu napada nema najbolja rješenja. Griezmann se muči otkad je stigao u Barcu, dok je Braithwaite jednostavno kvalitetom za klasu ispod onog što Barcelona traži u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo