PLAVI PRED NOVIM IZAZOVOM /

Jakirović: 'Ne znam je li ijedan drugoligaš skupio šest bodova u dva kola, mi možemo bolje'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo u petak očekuje nova utakmica u HNL-u

15.8.2024.
14:32
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo ovoga vikenda u 3. kolu HNL-a očekuje utakmica protiv Šibenika, povratnika u elini razred hrvatskog nogometa koji je u prva dva kola upisao dvije pobjede, isto kao i Plavi.

Image
NAVIJAČI ODUŠEVLJENI /

Legenda se vraća u Dinamo? Pojavila se senzacionalna vijest

Image
NAVIJAČI ODUŠEVLJENI /

Legenda se vraća u Dinamo? Pojavila se senzacionalna vijest

Utakmica se igra u petak (21 sat) u Zagrebu, a uoči nje pred novinare je izašao trener Dinama Sergej Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maksimalan respekt Šibenčanima, uzeli su šest bodova. Imaju trenera koji je dobar i ambiciozan, poznaje dugo momčad, imat će veliki motiv, kao i svi koji će doći u Maksimir. Želim vidjeti maksimalan pristup, rasporedit ćemo minutažu, jer nas čeka utakmica s Qarabagom. Vjerujem da ćemo dobro odigrati i dobro se prezentirati te osvojiti nova tri boda. Ne znam je li ijedan drugoligaš skupio šest bodova u dva kola? Moramo ih maksimalno respektirati, imaju glavu i rep, moramo biti koncentrirani", rekao je pa priznao da nije presretan igrom koju su njegovi igrači pokazali u prva dva kola:

"Zadovoljan sam, ali na trenutke ipak nisam, imamo još dosta prostora za napredak, pogotovo u napadačkom dijelu. U Osijeku smo mogli neke stvari mnogo bolje razigrati, imali smo dominaciju i posjed, dobro smo prevenirali, ali možemo mi puno bolje. Jasno je zašto je to tako, imali smo problema prije priprema, pa onda i na pripremama, nekim igračima moramo dati punu podršku kroz minutažu i to ćemo i napraviti. Imamo plan, koji moramo u petak sprovesti, nadam se da će biti dobar, želimo što više igrača u ritmu, da spremni dočekamo ove dvije utakmice s Qarabagom. Jer, želimo igrati u Ligi prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i novo pojačanje, španjolskog braniča Oliverasa.

"Mlad, potentan igrač, razvojna priča, htio je doći u Dinamo, nije želio ići za novcem. Napravio je lagani trening, a sad ćemo ga kroz trenažni proces i utakmice sve više ubacivati da se što prije prilagodi. Priča slična Olmu, u smislu da gleda svoj razvoj, a ne brzu zaradu, što dovoljno govori o kakvom se karakteru radi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo