SENZACIONALNA ROŠADA: / Abramovič ima novo rješenje za Mourinhova nasljednika

Image
Foto: AFP

Američki Fox Soccer objavio je da bi lako moglo dogoditi da sljedeće sezone Manuel Pellegrini, sadašnji trener Manchester Cityja, sjedne na klupu Chelseaja.

21.12.2015.
9:15
AFP
VOYO logo

Londonski je klub prošli tjedan otpustio dosadašnjeg trenera, Portugalca Josea Mourinha, i vrlo brzo ga zamijenio Nizozemcem Guusom Hiddinkom koji će momčad voditi do kraja tekuće sezone, nakon čega će na klupu Chelseaja sjesti neki novi stručnjak.

Guardiola nedostupan

Fox navodi i da je Pep Guardiola, koji na kraju aktualne sezone napušta Bayern, najveća želja Chelseajevog vlasnika Romana Abramoviča, no za njega su zainteresirani i drugi engleski klubovi poput Manchester Uniteda i Cityja, a oni su navodno i puno bliže njegovom dovođenju. Stoga je Abramovič navodno zagrizao za Pellegrinija i njegovo dovođenje smatra izvedivim, a osim čileanskog stručnjaka, Chelsea je zainteresiran i za trenera Atletico Madrida Diega Simeonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od dolaska u Europu, Pellegrini je trenirao Villarreal, Real Madrid i Malagu, a od 2013. je na klupi Manchester Cityja s kojim je osvojio jedan naslov engleskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo