SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: / Zidane na Santiago Bernabeu dovodi igrača kojeg godinama lovi?

Image
Foto: AFP

Veznjak je u više navrata rekao da bi želio surađivati s legendom

12.6.2020.
12:15
AFP
VOYO logo

Hoće li se francuskom stručnjaku ZinedineuZidaneu napokon ostvariti velika želja da u svlačionici dovede svog sunarodnjaka PaulaPogbu? Naime, Manchester United navodno sve radi kako bi se pojačao Ajaxovim veznjakom Donnyjem van de Beeku, što bi potencijalno otvorilo prostor Pogbi da napusti Old Trafford i prijeđe na Santiago Bernabeu. Nizozemca se, inače, povezuje i s Unitedom i s Realom što je potvrdio tehnički direktor Ajaxa Edwin van der Saar.

“Real Madrid i Manchester United pokazali su interest za njega. Iako su transferi od 150 ili 200 milijuna eura prošlost, neki Ajaxovi igrači još uvijek jako puno vrijede”, rekao je za tamošnji NOS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

AMSTERDAM, Ajax - Real Madrid, football, Champions League Season 2018 / 2019, 13-02-2019, Johan Cruijff Arena. Real Madrid player Luka Modric (L) and Ajax player Donny van de Beek (R) during the game Ajax - Real Madrid.,Image: 413726505, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no

Prijeđe li Van de Beek na Old Trafford tamo bi činio okosnicu veznog reda s Brunom Fernandesom, a Ole Gunnar Solskjaer više ne bi toliko ovisio i Pogbi pa bi klub lakše mogao prebroditi njegov eventualni odlazak.

U siječnju se, inače, pojavila vijest da je Nizozemac sve dogovorio s Realom te da će za odštetu od 55 milijuna eura prijeći u Madrid. Veznjak je cijelu profesionalnu karijeru proveo u Ajaxu. Ove sezone igrao je u impresivnoj formi u kojoj je zabio deset golova i namjestio ih još 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo