SENZACIONALAN TRANSFER: / Celtic kupuje Hrvata koji 'izgleda kao Messi'!

Image

Celtic nakon Joze Šimunovića dovodi novog Hrvata, ovog puta za oko im je zapeo Ljuban Crepulja iz Slaven Belupa.

20.1.2016.
11:41
VOYO logo

Skauti škotskog prvaka u potrazi za veznim igračem su pratili Rijekinog Ivana Moćinića, ali na kraju im je zapeo za oko 22-godišnji nogometaš Slaven Belupa. Crepulji ističe ugovor ovog ljeta, a Celtic bi rado ga odmah doveo u svoje redove. Spominje se kako će klubu iz Koprivnice isplatiti odštetu od 300.000 funti ( tri milijuna kuna), a Ljuban već ove zime preseliti u Glasgow. Radi se igraču koji je započeo nogometni put u Segesti, da bi preko juniora Lokomotive i Dinama stigao do seniorskog nogometa u Hrvatskom dragovoljcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 2013. godine je član Slaven Belupa, a po dolasku u Koprivnicu se proslavio tako što je u pijanom stanju (1.32 promila) pokosio dva prometna znaka. Mrlja koju je napravio s 19 godina danas je davna prošlost, Ljuban se nametnuo kao standardni u veznom redu, a sada je otputovao u Škotsku finalizirati transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kultnom Celtic Parku je gledao pobjedu 'Bhoysa' protiv Hamiltona (8-1), te škotski mediji pišu da je samo pitanje kada će stići u Celtic. Hoće li iskeširati Slavenu tri milijuna kuna i uzeti ga ove zime ili će pričekati ljeto da Crepulji istekne ugovor. Navijači Celtica već preko društvenih mreža naveliko komentiraju njegov dolazak, a jedan je zaključio kako Crepulja fizički podsjeća na slavnog Lea Messija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo