Senzacionalan presedan u svijetu klađenja!

Nogometaši QPR-a, koji se grčevito bore za opstanak u Premierligi, teško su oštećeni pri subotnjem gostovanju na Boltonovu Reebok Stadiumu.

13.3.2012.
14:16
VOYO logo

U 19. minuti utakmice, pri rezultatu 0:0, gostujući je branič Clint Hill glavom odlično pucao nakon kornera koji je izveo Joey Barton. Lopta je, pokazala je kasnije televizijska snimka, dobrih pola metra prešla gol-crtu prije no što ju je golman domaćeg sastava Adam Bogdan odbio najprije u vratnicu, a potom i u korner.

Sudac Martin Atkinson, točnije njegov pomoćnik, nije sankcionirao očiti pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su na kraju, pogotkom Ivana Klasnića u 86. minuti, izgubili 2:1 ostavši bez ijednog boda. Koliko god neutješan bio menadžer Mark Hughes i njegovi nogometaši, utjehu su dobili oni rijetki hrabri kladitelji koji su odigrali opciju da će Clint Hill zabiti prvi gol na utakmici, kao i gol uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Makar time nećemo pomoći Marku Hughesu i njegovim nogometašima, mi gol smatramo neospornim, tako da ćemo isplatiti sve naše igrače koji su se kladili na Hilla kao strijelca", izjavio je Joe Crilly, glasnogovornik kladionice koja nosi ime nogometaševa prezimenjaka.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gX2s7Ma4o5n37Gs3
szólj hozzá: BoQu21Go

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, svoj će novac također moći podići svi oni koji su uplatili na Darrena Pratleyja (Bolton) kao strijelca prvog pogotka. On se kao takav vodi u službenom zapisniku.

"Ovo je samo još jedan razlog zbog kojeg nogomet treba hitno uvođenje tehnologije na gol-crti", dodao je Crilly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

William Hill ima ponudu i za tu opciju: uvođenje tehnologije na gol-liniji u Premiershipu već iduće sezone trenutačno je vrijedno tečaja 6.00. Da to uoči sezone 2012/13 ipak neće biti slučaj opcija je procijenjena na skromnih 1.10. Da će Premiership biti prva liga koja će uvesti tehnologiju William Hill vrednuje tečajem 3.75. Favorit je škotski Premiership s koeficijentom 2.60. Slijede Bundesliga (5.00), Primera (5.50), Le Championnat (8.00), Serie A (9.00) i Eredivisie (11.00).

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo