SENZACIONALAN POVRATAK PROSINEČKOG U IZBORNIČKE VODE: / 'Žuti' preuzima hit-momčad iz regije i vodit će ju na Euru?

Image
Foto: Profimedia

Prošlu sezonu s Kayserisporom završio je na predzadnjem mjestu i trebao je ispasti iz prve lige, ali je Turski nogometni savez odlučio da za 2019./2020.

27.12.2020.
16:42
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener, legendarni Robert Prosinečki novi je izbornik Makedonije i vodit će je na njenom prvom velikom natjecanju, Europskom prvenstvu idućeg ljeta, objavio je srpski Kurir.

Također dodaju kako se službena potvrda vijesti o novom makedonskom izborniku očekuje u narednim danima. Ako se vijest pokaže točnom to bi bilo veliko iznenađenje, jer se očekivalo da Makedoniju na Euro vodi mladi izbornik Igor Angelovski, koji joj je u dodatnim kvalifikacijama preko Kosova i Gruzije donio povijesni uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bosnia-Herzegovina's coach Robert Prosinecki looks on during the UEFA Euro 2020 qualification football match between Italy and Bosnia Herzegovina at the 'Allianz Stadium' in Turin on June 11, 2019., Image: 446200169, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

Debakli u Turskoj

Prosinečkom u zadnje vrijeme ne ide u Turskoj i zaredao je s debaklima. Prošlu sezonu s Kayserisporom završio je na predzadnjem mjestu i trebao je ispasti iz prve lige. Međutim, Turski nogometni savez je odlučio da za 2019./2020. nema ispadanja zbog poteškoća izazvanih pandemijom koronavirusa.

Zatim je preuzeo Denizlispor. Tamo je dobio otkaz prije mjesec dana nakon što je u prvih osam kola osvojio samo pet bodova, zbog čega je bio predzadnji na tablici. Neposredni povod za njegov neplanirani odlazak iz kluba bilo je ispadanje u četvrtom kolu Kupa od trećeligaša Turgutluspora porazom na domaćem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo