SENZACIJA S OTOKA: / Legenda Hajduka jedan od kandidata za trenera velikog Celtica

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Legendarni nogometaš Hajduka i bivši izbornik reprezentacije BiH, Blaž Slišković, jedan je od kandidata za preuzimanje škotskog Celtica.

13.5.2016.
16:56
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Ovu senzacionalnu vijest objavili su britanski mediji. Poznato je da će Norvežanin Ronny Deila na kraju sezone napustit klupu pa su u potrazi za njegovim nasljednikom. Otočki mediji tako tvrde kako će najzaslužniji za Sliškovićev angažman, ako do njega dođe, biti njegov menadžer Marc Antoine Kiple, jer je on u jako dobrim odnosima sa Celticovim čelnicima.

Ne očekuje previše

"Zvao me je menadžer Marc Antoine Kiplé. Rekao mi je informaciju da me je predložio za trenera Celtica. Naravno, godi mi što sam jedan od kandidata. Biti trener jednog takvog kluba je ogromna stvar. Moja konkurencija su veliki europski treneri. Da budem iskren, ne očekujem previše. Vrlo oprezan sa tim stvarima. U posljednje vrijeme kontaktiralo me je mnogo menadžera, svi su nešto obećavali. Tako da nje želim trčati pred rudu", rekao je Slišković za Sport avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim popularnog Bake, ranije se kao trenera Celtica spominjala još jedna legenda svjetskog nogometa, Ryan Giggs. No, tamošni su mediji spominjali da bi Giggs mogao napustiti mjesto pomoćnog trebera Manchester Unitida u slučaju da klub na ljeto preuzme Jose Mourinho. Kao što je poznato Giggs je trebao poslije trogodišnje vladavine Nizozemca Louisa van Gaala preuzeti engleskog velikana, no dolaskom Portugalca morao bi na to pričekati još koju godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo