Senzacija iz Rijeke otkrila svoje snove: 'Ovo za mene nije vrhunac'

Uoči ogleda 4. kola skupine G Europske lige između Rijeke i Feyenoorda u Rotterdamu napadač sastava s Kantride Andrej Kramarić dao je intervju za službenu web-stranicu UEFA-e.

3.11.2014.
21:34
VOYO logo

Pobjeda protiv Feyenoorda na Kantridi (3:1) bila je prva Rijekina u povijesti u skupini Europske lige, a junak susreta bio je upravo Kramarić s hat-trickom.

"Uzeo sam loptu s te utakmice i potpisali su mi ju svi suigrači", rekao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također sam suzeo i dres i sačuvat ću ga s onim u kojem sam debitirao u hrvatskoj reprezentaciji. Dobio sam toliko sms-ova podrške da bi mi trebao cijeli dan da im odgovorim svima."

Pobjeda je stavila Rijeku u dobru poziciju. Nakon tri kola nalaze se na trećem mjestu na ljestvici sa četiri boda, samo jednim manje od prvoplasirane Seville, dok drugoplasirani Standard ima identičan broj bodova. Nakon pobjede u prošlom kolu ambicije u riječkom su klubu osjetno porasle i prolaz skupine više se ne čini nemogućom misijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/giwkdBEoo9M

"Svi sanjaju, ali neće biti lako. Imamo dvije teške utakmice (protiv Feyenoorda i Seville) u kojima moramo dati sve od sebe i osvojiti neke bodove. Pokazali smo da možemo pobijediti svakoga kod kuće i pokušat ćemo ostvariti neke pozitivne rezultate. Zašto ne bismo sanjali?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone Kramarić zabio 24 gola, a tresao je mreže i u prve dvije utakmice u dresu Vatrenih.

"Uvijek sam mislio da mogu doseći formu u kojoj se trenutno nalazim. Zaista sam oduševljen, ali to za mene nije vrhunac, želim napraviti više. Radim naporno i vjerujem da mogu biti još i bolji", zaključio je 23-godišnji hrvatski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo